Wat heeft u nodig? Samenvatting Meer in dit thema
Collecteren - vergunning

In Beemster is een vergunning vereist voor het openbaar inzamelen van geld voor een goed doel (collecteren). Het werven van donateurs staat gelijk aan collecteren.

Undefined-Thema
Leerlingenvervoer

Ouders, voogden of verzorgers van leerlingen die in Beemster wonen kunnen bij de gemeente een aanvraag voor het vervoer naar en van school indienen. In bepaalde gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor het vervoer van huis naar school en terug.

Onderwijs, Onderwijs en samenleving, Undefined-Thema
Speelautomatenvergunning

Voor het plaatsen van een kansspelautomaat heeft u een vergunning nodig.

Acht weken vóór het verstrijken van de looptijd van de vergunning moet u een nieuwe vergunning aanvragen.

Undefined-Thema
Verklaring omtrent gedrag

Een 'Verklaring omtrent het gedrag' verklaart of u wel of niet bekend bent bij politie en/of justitie. U heeft de verklaring bijvoorbeeld nodig bij aanstelling in bepaalde functies.

Uittreksels en registers, Uittreksels en verklaringen, Undefined-Thema, Undefined-Thema
Vlaggen / vlaginstructie

Als u de Nederlandse vlag wilt uithangen, kunt u de dagen van de vlaginstructie (vlaggenprotocol) volgen. Dit hoeft echter niet, u mag ook op andere dagen de vlag uithangen. De vlaginstructie is een instructie die het gebruik beschrijft van een vlag.

Undefined-Thema
Waarmerken kopie

We waarmerken een kopie of afschrift met een stempel. Daarmee verklaren we dat het een kopie is van het origineel. Soms is dit nodig voor officiële transacties. Een bevoegde medewerker ondertekent de verklaring.

Undefined-Thema